top of page
G6.png

PRIVATE LABEL

PRODUCTIEPARTNER

Wij leveren kwaliteitsproducten tegen prijzen die concurrerend zijn niet alleen in Nederland, maar in heel Europa. Met onze bekwaamheid hebben wij voor verschillende verkoopkanalen succesvolle collecties ontwikkeld. Het ontzorgen van klanten in het gehele proces van productie is waar wij goed in zijn. Wij doen dit zeer efficiënt, waardoor levertijden van producten kort zijn.

opened-pantone-color-chart.jpg

1. DESIGN

Door de steeds veranderende trends, ontwikkelen wij continu nieuwe producten. Het ontwerpen van een gehele collectie kan door ons verzorgd worden. Wij denken  mee om zo tot een product te komen die precies bij de klant past. Of het gaat om hoge-volume producten tegen lage prijzen of hoogwaardige exclusieve ondergoed; geen uitdaging is voor ons te groot.

2. PRODUCTIE

Wij werken nauw samen met een geselecteerde groep partnerfabrieken. In de loop der jaren hebben wij een langdurige en stabiele relatie opgebouwd met onze partners. Elke fabriek heeft zijn eigen unieke sterke punten die ons de mogelijkheid bieden onze klanten superieure kwaliteit te bieden tegen de best mogelijke prijs.

Productie 3.jpg
Productie 2.jpg

3. INSPECTIE

Tijdens het hele proces hechten wij veel waarde aan kwaliteit om ervoor te zorgen dat het eindproduct aan alle eisen en normen voldoet van de klant. Productie vindt pas plaats wanneer de pre-production samples (materialen, kleuren en maatvoering) goedgekeurd zijn door de klant. Tijdens de productie wordt vanuit ons kantoor in China continu geïnspecteerd zodat wij direct kunnen optreden wanneer er onregelmatigheden optreden.

4. LOGISTIEK

De invoer en transport van de producten worden geheel door ons verzorgd. De logistiek wordt volledig afgestemd op de wensen van de klant en, zo nodig, kunnen producten die dit vereisen, sneller worden geleverd, mede door onze solide netwerk van expediteurs en logistieke bedrijven.

Logistics 1.jpg

EINDELOZE MOGELIJKHEDEN

LICENTIE PRODUCTEN

EN NOG VEEL MEER...

bottom of page