SOCIAL RESPONSIBILITY

Wij werken met fabrikanten die hun verantwoordelijkheid voor veilige en duurzame productie, en eerlijke arbeidsomstandigheden serieus nemen. Kwaliteit is voor ons net zo belangrijk als voor onze klanten. Daarom worden alle producten beoordeeld op veiligheid en chemische vereisten. Onze producten worden geproduceerd op basis van de nieuwste normen en vereisten met het oog op de toekomst en wordt allemaal gecertificeerd door externe auditors. Certificering van producten wordt afgestemd op de wensen van de klant. Er zijn verschillende mogelijkheden.

BUSINESS SOCIAL COMPLIANCE INITIATIVE

BSCI (Business Social Compliance Initiative) heeft als doel de arbeidsomstandigheden te verbeteren, waarbij te denken valt aan: het recht op het vormen van een vakbond, veilige werkomstandigheden en geen dwang- en kinderarbeid.

GLOBAL ORGANIC TEXTILE STANDARD

GOTS (Global Organic Textile Standard) is ontwikkeld om biokatoen en andere biologisch geteelde vezels verder te produceren tot een duurzaam kledingstuk of textiel.

OEKO-TEX STANDARD 100

Oeko-Tex Standard 100 is een test- en certificeringssysteem voor textiel. De standaard richt zich op het beperken van het gebruik van schadelijke stoffen in relatie tot de gezondheid van de eindgebruiker. Hoewel het label dus gericht is op gezondheidsaspecten van het textielproduct, hebben de richtlijnen voor het gebruik van schadelijke stoffen ook raakvlakken met de ecologische dimensie van duurzaamheid.

FOREST STEWARDSHIP COUNCIL

Het internationale, onafhankelijke FSC-keurmerk (Forest Stewardship Council) verzekert dat grondstoffen voor hout- en papierproducten afkomstig zijn uit verantwoord beheerde bossen.

Klant worden?

+316 190 390 91

Meld je aan voor onze nieuwsbrief:

© 2020 by Holland Underwear